Kattavat kuljetuspalvelut inva-ajoista sopimuskuljetuksiin – Turku ja koko Suomi

Moislahti Oy kuljettaa turvallisesti ja mukavasti perille!

Meistä saatte luotettavan ja laadukkaan yhteistyökumppanin. Kuljetamme tilavilla autoillamme niin lentokenttä- ja satamakuljetukset kuin muutkin tilausajot polttariporukasta ryhmäretkiin. Tilausajot kannattaa tilata hyvissä ajoin. Kaikki ajoneuvomme on varusteltu koululaiskyydissä vaadittavilla alkolukoilla.

Taksikyydit

Moislahti Oy tarjoaa taksikuljetukset yhdelle ja jopa 16 henkilön kuljetuksiin saakka. Soita 040 911 0910 ja tilaa kyyti! Toivomme pitkää yhteistä asiakassuhdetta ja jokainen asiakas on meille tärkeä.

Invakuljetukset

Ajamme kaikki invakuljetukset Turun alueella ja tarvittaessa myös tilausajoina kauemmas. Hyvin varustellut ajoneuvomme takaavat turvallisen ja miellyttävän kuljetuksen. Pyörätuolinostimella kyytiin pääset helposti ja turvallisesti. Avustamme asiakkaan autoon ja saatamme turvallisesti perille saakka. Tulemme halutessasi mukaan vastaanotolle tai kauppareissulle.

Käytössämme on Kelan valtakirjamenettely.

Tilausajot

Kuljetamme tilavilla autoillamme jopa 16 henkilön ryhmät. Ajamme niin lentokenttä- ja satamakuljetukset, kuin myös muut tilausajot polttariporukoiden kuljetuksista ryhmäretkiin.

Olemme paikalla sovittuun aikaan ja kuljetamme teidät sovitusti perille. Ajamme tilausajot ympäri vuorokauden, ulkomaita myöten.

Sopimuskuljetukset

Tarjoamme sopimusajoja yrityksille ja yksityishenkilöille säännölliseen tai useasti toistuvaan ajoon.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Tavarakuljetukset

Ajamme pikakuljetukset ja tilauskuljetukset Turun alueella ja tarvittaessa koko Suomeen. Tavarakuljetukset sopivat satunnaiseen ja kiireelliseen kuljetustarpeeseen, niin yrityksille, kuin yksityishenkilöille. Kuljetamme yksittäiset tavarat aina Euro-lava kokoon saakka.

Tavarakuljetukset myös nopealla aikataululla!

Moislahti Oy ajaa taksikuljetukset liikenneministeriön taksoilla, sopimusajot tarjouksen mukaan.